Bjørk - en kontrastfuld daybed

14.10.15

Tag plads, læg dig ned og nyd synet. Den nye daybed fra FDB Møbler opfordrer til det hele. Bag denne står designerduoen Unit10, som med sit særlige fokus på at skabe klassikere in spe har skabt et nyt tidløst møbel til det store sortiment af dansk design, som FDB Møbler står bag. Daybeden Bjørk er en fusion af kontraster - både hvad angår farver, materialer og formsprog - men har på trods af det et afbalanceret tidløst udtryk. Et let sæbebehandlet egetræsstel med klassiske minimalistiske linjer bærer daybeden, der med sine moderne runde former og grove uldbetræk står i kontrast til stellet. Bjørk daybed er ligeledes påført en flytbar cirkelformet pude, som skaber en kontrast til det ellers enkle udtryk. Dette bliver understreget med pudens farve, der er i en anden nuance end daybeden - og skaber en kontrast hertil.

 

"Daybeden Bjørk er et multifunktionelt møbel, der kan bruges som både seng, sofa og samlingspunkt i stuen. Vores design skaber med sine koniske former og tidløse linjer nogle klare referencer til FDB Møblers klassiske møbler, men insisterer samtidig med sit kontrastfulde udtryk på sin egen identitet," fortæller Anne Marie Raaschou-Nielsen og Francis Cayouette, som står bag Unit10.

 

Første daybed i FDB Møblers sortiment

Bjørk daybed bliver den første, som FDB Møbler kan tilføje til sit brede sortiment af møbler, keramik og tekstiler. Samarbejdet med Unit10 startede i 2017, hvor designerduoen stod bag to enkle og raffinerede spiseborde, ligeledes under navnet Bjørk. Det er til denne serie, at daybeden nu bliver tilføjet.

 

"Vi er meget stolte over igen at få lov til at arbejde sammen med FDB Møbler om at skabe nyt design - og videreføre den danske designarv. Vores tag på dette er at forene det historiske fokus på funktionalitet og bevidste underspillede detaljer med den moderne og fleksible nutid", fortsætter Anne Marie Raaschou-Nielsen og Francis Cayouette

 

Den nye Bjørk daybed fra FDB Møbler kommer i farvekombinationer af orange/beige, lyseblå/lysegrå, lysegrøn/mørkegrøn og mørkegrå/lysegrå. Den kan købes på Coop.dk og i FDB Møblers butikker landet over til 9.499 kr. Besøg fdbmobler.dk for mere information om nærmeste forhandler.