Om os

ANSVARLIGHED SOM FUNDAMENT

Vi vil være Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. Det er vores fundament og udgangspunktet for alle vores handlinger. De eneste aftryk, vi vil sætte, er historier i de menneskers liv, der har følt sig hjemme i vores møbler.  Vi producerer møbler i FSC®-certificeret træ (FSC-C164841), se efter vores FSC®-certificerede produkter. Derudover er alle vores tekstiler mærket med enten oeko-tex eller EU Ecolabel. Vores mål er, at alt fra den mindste skammel til det helt store spisebord kan komme under Svanemærkets vinger. Sidst, men ikke mindst vil vi være CO2 neutrale. Et regnestykke som vi dagligt arbejder på at få til at gå op og producerer derfor kun de steder, som er mest ansvarlige. FDB Møblers historie rækker tilbage til 1942. Vi vil tage ansvar for, at den stadig holder sol, vind og vand, når den skal fortælles til vores børnebørns børn.

DESIGN MED MENNESKET FØRST

Hvor meget plads skal der til for at slå ud med armene? Hvordan skal en stols ryglæn vinkles, så man kan læne sig ordentligt tilbage? ”. Møbler skal tjene mennesket…”, som Børge Mogensen sagde. Alt fra FDB Møbler er designet til at kunne holde til livet, hver gang det flytter sig fra et sted til et andet. Fra ungdommens dans på bordene og til det voksne liv med barn og hund i sofaen. Vi tænker i funktionelt design, der er skåret helt ind til benet. Ingen overflødig pynt, men skønhed i al sin enkelthed. Ingen mode, men altid rigtigt til tiden. Ærligt design og gedigent håndværk 360 grader rundt, så også bagsiderne tåler dagens lys. Der står en designer bag alt fra FDB Møbler. En formgiver, der lægger sin sjæl i at skabe værdi for mennesker. Både lige nu og her og for fremtiden. 


HOLDBART I GENERATIONER

I alt, hvad vi snedkererer, er vi mindst 30 år forud for vores tid. Det er den gennemsnitlige levealder for vores møbler, men ofte holder de længere. Det er i selv en bæredygtig tankegang kombineret med det enkle og tidløse design. Mange af møblerne ser ud som om de er vokset ud af tegnebrættet i dag, men har måske både 60 og 70 år på bagen. Så selvom du er den første ejer af et helt nyt møbel fra os, er du sjældent den sidste bruger. Alt fra os er skabt til at holde i generationer. En designarv og en holdbarhed der også gælder materialevalget og det håndværk, der er flettet ind i sæderne, som sidder i de fingertappede samlinger og som solidt er vævet ind i alle tekstiler. Alt er testet på Teknologisk institut, inden det er klar til at få sit første hjem.  

HØJ KVALITET DER ER TIL AT BETALE

Det ligger i FDB Møblers filosofi at god kvalitet skal være tilgængelig for de fleste. Derfor er vores priser ikke de højeste, men de bedste, når man måler på værdien af vores design. Både når det gælder det store i de små ting som f.eks. puder og keramik, og når det kommer til det helt store arrangement i polstrede lænestole. Vi vil holde til et helt liv – fra det første møbel, man har sparet sammen til og til den dag, spisebordet er omringet af vores ikoniske stole - helt ens eller vidt forskellige. Vi vil ind i stuerne og være inden for rækkevide for enhver i verden, der sætter pris på enkle, smukke og funktionelle møbler. Vi vil møblere med den danske hygge og det designudtryk, der for længst har gjort FDB Møbler kendt langt ud over landets grænser.