FDB Møbler x SPOOR

I 2023 fejrede vi 125 års jubilæet for Mogens Kochs fødsel og dermed også tilblivelsen af vores nye MK46 sofa. Nu udvider vi dens historie gennem vores samarbejde med SPOOR. SPOOR producerer etisk og sporbart læder med dyrevelfærd for øje.

 Sofaen er et af Mogens Kochs designs fra 1947. Sofaen blev oprindeligt tegnet som en særbestilling til herregården Gammel Kjøgegaard ved Køge, men det fine arbejde kom aldrig i produktion. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi nu kan bringe denne opdaterede version af den smukke MK46 sofa til live.

 


 SPOOR er en del af Danmarks sidste tilbageværende garveri og leverer nordisk og sportbart læder i høj kvalitet, til bevidste mærker. Gennem data og dokumentation, kan de spore hvert enkelt stykke læder tilbage til dyret. Dette omfatter dokumentation om dyrevelfærdsstrandarder, klimapåvirkning og livscyklusvurderinger fra landbrug, CSR-dokumentation, produktionsgennemsigtighed og certificeringer.
Gennem en unik lasertrykt kode, markeret i læderet, kan det spores hele vejen tilbage til det enkelte dyr.  Vores samarbejde med SPOOR sikrer os, at vi anvender ansvarligt skandinavisk læder i høj kvalitet.