Om os

Møbler skal give plads til mennesker

Det har været filosofien siden 1942, hvor FDB Møbler blev stiftet med arkitekt Børge Mogensen som tegnestuens første leder. Mange nye designere er kommet til siden, men det grundlæggende er stadig som fra begyndelsen: at designe smukke, funktionelle møbler af høj håndværksmæssig kvalitet – ikke bare til velhavere, men til alle.

FDB Møbler er for længst kommet på verdenskortet som en af spydspidserne for dansk design. Herhjemme præger det legendariske logo facaden på ikke mindre end ni selvstændige butikker

og både møbler og boligartikler fra FDB Møbler forhandles 80 steder landet over som f.eks. Magasin, Bahne, Illums Bolighus og coop.dk/shopping.

En lysere fremtid

Tidløst design og møbelhåndværk, der kan holde i flere generationer, er i sig selv et udtryk for bæredygtighed. Det er hele FDB Møblers fundament, så derfor er det også naturligt, at vi har en holdning til bæredygtighed i alle andre aspekter af vores tilstedeværelse her på kloden. Vi har sat os for at ville være Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. Vi vil skubbe til alle de grænser, vi kan, så det lykkes. Og vi gør allerede meget. For eksempel er alt træ FSC certificeret og alle tekstiler mærket med oeko-tex. Næste mål er, at alle produkter fra FDB Møbler i 2025 skal have markedets mest ambitiøse miljøcertificering, nemlig det fælles nordiske mærke Svanen. FDB Møbler har en lang historie. Vi vil arbejde for, at den stadig holder sol, vind og vand, når den fortælles for vores børnebørns børn.